SARIKAYA STREETFOOD

SARIKAYA STREETFOOD Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2025 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sarikaya Streetfood. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2022 om 19:49 Heerlijk gegeten
11 jul 2022 om 15:29 Wat een drama bezorging! 2 uur moeten wachten terwijl ze er met een uur zouden zijn. Eten was koud. Zware tegenvaller
10 jul 2022 om 20:48 Erg lekker gegeten, tijd werd netjes aangegeven en ze waren op tijd. Alles goed warm en weer smaakvol. Bedankt tot de volgende keer!
10 jul 2022 om 20:26 2 uur later eten is er nog niet, ben gebeld en zegt is er over 5 minuten, maar 3 kwartier later nog steeds niks
10 jul 2022 om 20:01 Het eten is heerlijk, alleen jammer dat als de app aangeeft dat de bezorger ieder moment kan aanbellen, we nog ruim een half uur moeten wachten. Dit is echt een punt voor verbetering.
9 jul 2022 om 22:39 Het eten was best lekker, maar de bezorging duurde erg lang en was niet compleet. Volgende keer niet via Ideal betalen maar contant; eerst checken of alles er wel in zit!
9 jul 2022 om 12:36 Het eten was veels te laat en heel lauw! Laatste keer dat wij hier hebben besteld.
4 jul 2022 om 21:43 Allereerst: het eten is erg lekker! Minpunt: Eten hadden we om 18.30 besteld en om 20.15 uur pas bezorgd. Bezorgtijd zou eigenlijk 45-60 min zijn. Om 19.45 uur gebeld en gaven ze aan dat het nog 10 min zou duren.
4 jul 2022 om 14:44 Bezorging veel te lang, 18.15 besteld 19.00 pas in huis
30 jun 2022 om 23:42 De souvlakis was met 1 stukje kebab en de rest was gevuld me Döner kebab . Als je van echte souvlakis houdt ben je na een bestelling erg teleurgesteld.
28 jun 2022 om 9:25 Bezorging wat vertraagd (20 minuten) maar het eten was zalig! Prijs kwaliteit verhouding goed. Bezorger erg vriendelijk. Wij bestellen volgende keer weer bij Sarikaya.
27 jun 2022 om 10:23 Vond het jammer dat de gemengde salade en tzatziki samen met gyros in een bak zat waardoor alles warm was geworden. Verder qua smaak erg lekker.